“Gezond leven is altijd een belangrijk thema voor mij geweest. Het helpen en adviseren van anderen hierin maakt mij erg gelukkig!”

Mijn naam is Jelena Kuiper-Spruit en ik woon met mijn gezin in Heerhugowaard. Ik ben klassiek geschoold acupuncturist. Mijn 4 jarige HBO-opleiding heb ik gevolgd bij academie Qing Bai.

Gezond leven is altijd een belangrijk thema voor mij geweest. Van huis uit heb ik het belang van gezonde voeding en het genieten van de natuur meegekregen. De eerste passie in mijn leven was het opkomen voor de belangen van dieren. Ik heb de opleiding Diermanagement gevolgd en een aantal jaren voor de Dierenbescherming gewerkt.

Na een wereldreis van een paar maanden heb ik besloten dat ik graag mensen wil helpen. Bij thuiskomst kwam de opleiding tot acupuncturist op mijn pad. Dit vak combineert gezondheid, leven in balans met de natuur en het ondersteunen van mensen op een prachtige manier. Ik ben dankbaar dat ik via deze eeuwenoude geneeswijze anderen tot dienst mag zijn.

Graag wil ik jou helpen op natuurlijke wijze gezond te worden en te blijven. Ik geef je naast de acupunctuurbehandeling ook advies over voeding en leefstijl voor een optimaal resultaat.

De kwaliteit van mijn praktijk waarborg ik door mijn lidmaatschappen van de beroepsverenigingen VBAG en RBCZ en door het volgen van nascholingen en intervisies.

Graag tot ziens in mijn praktijk in de Edelstenenwijk!

Wat mijn cliënten zeggen

Jelena is een fijne en kundige vrouw die een behandeling met veel rust en aandacht uitvoert. De praktijk is erg schoon en de sfeer is heel ontspannen. Ik was begonnen met diverse klachten en merk na iedere behandeling vooruitgang. Jelena biedt een luisterend oor en denkt graag met je mee op het gebied van voeding en leefstijl.

Nick uit Heerhugowaard
9 maanden na mijn nekhernia operatie was er geen enkele verbetering in mijn arm en nek. Ik was radeloos. Ik had geen ervaring met acupunctuur, maar dat was de enige optie die misschien nog zou helpen. Na 1 maand was er veel verbetering waardoor ik weer kon werken. Nu, na een half jaar, ben ik weer volledig aan het werk en bijna pijnvrij. Jelena heeft meerdere technieken bij mij toegepast, wat mij enorm heeft geholpen.
Mevrouw L. uit Obdam
Ik had veel pijn in mijn been en last van pijnlijke billen.
Na iedere behandeling van Jelena voelde ik vooruitgang.
Nu na een aantal behandelingen is de pijn vrijwel verdwenen.
Mevrouw J. uit Heerhugowaard

Kennismaken met acupunctuur?

Maak een afspraak